Sámános Blog? Táltosos Blog?

2012.01.09. 12:08 sámán.táltos

Na, egy új blog, új cuccokkal, sok-sok új tartalommal. Szerencsére egyre többen ébredeznek, és fordulnak a gyökerekhez. A sok-sok illúzió előbb utóbb a valóság irányába tereli őket. Ezért ez a blog is. Mivel évek óta járom az utam, rengeteg dologgal találkoztam, amit meg kellett volna osztanom veletek. Azokkal, akik elkezdtek kutatni és, akik nem félnek a valóságtól.

Egy belső utazás a sámán segítségével?

Ki a sámán? Milyen sámánok léteznek? Mik a céljaik, milyen a világképük, miben hisznek, hogyan segítenek az embereken?

Olyan kérdések, amelyek igazán érdekesek lehetnek számodra. Ez a blog pedig ezeket a kérdéseket fogja kutatni, miközben az egész világon jelenlévő sámáni kultúra közös gyökereit kutatjuk.

Amire számíthattok ebben a blogban:

Összeszedjük a legjobb információkat tartalmazó weboldalakat, videókat, előadásokat, történelmi ismereteket, stb stb...És eközben a saját gondolatainkat is bedobjuk a közösbe. Remélhetőleg Te is hozzáadod majd, amid van és segítesz kommentek formájában.

Ez egy teszt. Ha a blog sikeres, akkor egy fórummal egybekötött tudásbázis portált hozunk majd létre, ami végre méltó helyszíne lehet majd a sámán és táltos témák feldolgozásának.

A bejegyzés trackback címe:

https://saman-taltos.blog.hu/api/trackback/id/tr113531187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása